Pasta met Pesto Room en gamba's

Weer een heerlijk fris zomers recept een heerlijke pasta met een verse pesto-roomsaus en verse knoflook-rode peper gamba's heerlijk italië in eigen keuken veel kook plezier.
Benodigdheden ( voor 2 personen )
- ingrediënten
- Pasta
- 125 ML Pesto mag uit de winkel of maak het zelf met het recept party smeersels
- 200 ML Kookroom
- 1 Sjalotjes
- 500 Gram gepelde Gamba's
- 6 Tenen Knoflook
- 1 Rode Peper
- Olijfolie
- Peper & Zout
- Parmazaanse kaas
- Benodigdheden
- Kookpan
- 2 Koekenpannen
- 2 grote kommen
- Knoflookpers
- Mes
Hoe maak je het.


1. We gaan de gamba's in de marinade zetten. maar eerst zorg je dat de gamaba's ontdooit zijn door ze even onder de koude kraan te doen.
2. Doe de gamba's in een kom met wat olijfolie, peper, zout, gesneden rode peper en geperste knoflook dat moet je zo lang mogelijk late staan zodat de smaken erin trekken.
3. Zet een pan met water op en kook de pasta ( op het pak staat hoelang )
4. Snij de sjalotjes fijn en pers de knoflook. Bak dat in olijfolie blus het af met kookroom. En voeg de pesto toe en laat dat even prutellen op laag vuur blijf goed roeren tussendoor
5. Bak de gamba's in olijfolie.
6. Doe de gekookte pasta bij de pestoroomsaus en roer het door elkaar.
7. Je kan nu de pasta op een boord leggen leg de gamba's erop en rasp de parmazaanse kaas erover.

Eetsmakelijk italië in eigen keuken.