Naan Brood + Vele recepten met dit heerlijke broodje

Dit is een van mijn Persoonlijke favoriete Naan-Brood ik vind dit zo lekker en het is zo simpel te maken in dit bericht kan je lezen hoe ik naar brood maak en een paar recepten wat je ermee kan doen. Zoals Broodje Krokante Kip en Pizza Op Naanbrood.
Veel lees plezier
Recept Naanbrood ( 8 broodjes )
- ingrediënten
- Yoghurt 300 Gr
- Zelfrijzend Bakmeel 400 Gr ( Zelf doe ik vaak gewoon op gevoel het bakmeel toevoegen maar het zit dichtbij de 400 Gr )
- Olijfolie
- Zout
- Bloem
- ( EVT ) Italiaanse kruiden mix
- Benodigdheden
- Koekenpan
- Deegroller
- Mixkom
- Spatel
Hoe maak je het
We gaan nu het deeg maken. Maar eerst moeten we bepalen of we een naturel broodje maken waar je dan een van de hieronder aangegeven recepten van kan maken. Of dat we er een maken met italiaanse kruiden die je dan kan eten met een van de smeersels van Party Smeersels
Voor dit recept kies ik de italiaanse kruiden maar het andere broodje in naturel is inplaats van de italiaanse kruiden zout.
1. Doe het bakmeel in de kom met italiaanse kruiden hoeveel je zelf wilt ik doe vaak 1 a 2 handjes.
2. Voeg nu de Yoghurt toe en mix het eerst met een pollepel en zodra het bind kan je gaan kneden en dan kneed je het tot 1 bol.
3. Verdeel de bol in acht stukken. Bloem je werkbank in en dan kan je het deeg gaan rollen.
4. Verwarm de pan met olijfolie en bak de broodjes
Wat Lekker met Naanbrood

Ik zelf vind het ook altijd lekker om het naanbrood als een broodje kip te eten met alioli uit het recept van de Party Smeersels en Krokante Kip Vingers . Dat vind ik echt een top combie.
Naan Brood pizza.

Dit is een simpel maar ook heerlijk recept
Wat Heb Je Nodig:
- NaanBroodje
- Mozarella
- Warme TomatenSaus
- Olijfolie
- Zeezout
- Peper
- Toppig Naar Keuze ( Salami of Parma Ham of elke andere Topping keuze
Hoe Maak je het :
- Pak het gebakken Naanbroodje en besprenkel het brood met Olijfolie met Peper en Zout.
- Kruimel de kaas boven het Naanbrood
- Voeg nu Tomaten Saus Toe
- Dan weer Mozarella + Topping
- Nu even de Pizza Opwarmen en Eetsmakelijk